klok Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis locatie Gratis bezorging vanaf €35.- terug Gratis retourneren

Levertijd


Levertijd


In verband met drukte rondom de feestdagen en het coronavirus kan het zijn dat er vertraging ontstaat in de levering van je bestelling. De leveringen blijven doorgaan, met aangescherpte maatregelen om de veiligheid van onze klanten, onze magazijnmedewerkers en onze koeriers te verzekeren. Onze partner DHL doet er alles aan om je pakket op tijd te bezorgen. Houd hiervoor je tracking link in de gaten. Wij danken je voor je begrip en wensen je alle gezondheid toe.


Levertijd binnen Nederland


Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16.00 uur en in het weekend worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Levertijd kan afwijken afhankelijk van de afmeting van het pakket. In de winkelwagen staat aangegeven op welke dag jouw bestelling wordt geleverd. In verband met drukte in de werkplaats kan het voorkomen dat door ons gemonteerde fietsen een werkdag later geleverd worden.


Levertijd in België


Brievenbuspost en kleine pakketten naar België worden in samenwerking met DHL door bpost geleverd. Pakketten groter dan 120 x 60 x 50 cm worden door DHL geleverd.


Vanwege de COVID-19 maatregelen in België wordt op dit moment veel online besteld. Hierdoor neemt het aantal pakketten naar consumenten in België snel toe. Door deze volumegroei bij bpost ontstaat op dit moment vertraging in de bezorging die kan oplopen tot enkele dagen.
Op het moment dat in de tracking van bpost de melding staat ‘klaargemaakt door de afzender’ heeft de zending ons magazijn al verlaten en is deze onderweg naar het sorteercentrum van bpost.


Levertijd bij afhalen


Op werkdagen vóór 8.00 uur besteld? Dan kun je jouw bestelling in veel gevallen dezelfde dag al afhalen bij één van onze afhaalpunten. In verband met drukte in onze werkplaats kan de levertijd van afgemonteerde fietsen met een dag verlengd worden. Je ontvangt altijd per e-mail een bericht als je bestelling klaar ligt op het afhaalpunt. Je bestelling blijft hier 14 dagen liggen. Daarna gaat deze automatisch retour naar ons distributiecentrum.


Levering op ServicePoint 


Pakketten kun je laten afleveren op een DHL ServicePoint naar keuze.
Als een pakket klaar ligt op het door jou gekozen ServicePoint, ontvang je een e-mail. Een pakket blijft één week op een ServicePoint liggen. Daarna wordt het teruggestuurd naar ons magazijn. 
Pakketten groter dan 80 x 50 x 35 cm kunnen niet worden afgeleverd op een DHL ServicePoint.


Niet thuis?


Ben je niet thuis op het moment dat de DHL-bezorger bij je aan de deur staat? Geen probleem, je ontvangt een kaartje in de bus met daarop een info-code en een link naar de website van DHL. Met deze code kun je de volgende aflevering poging van DHL zelf inplannen volgens bovenstaande tijdsvensters, zonder extra kosten! Dit geldt alleen voor de DHLFORYOU service van DHL.


Untitled Document